• Przejdź do menu głównego
  • Przejdź do treści
Celiko
O firmie Produkty
Technologie
Liofilizacja Suszenie rozpyłowe Granulacja ciśnieniowa
Usługi Aktualności Kontakt
plPL
enGB frFR ruRU
A - Czcionka domyślnaA+ - Czcionka średniaA++ - Czcionka duża
A - Zwiększ kontrast

Aktualności

04 lut, 2025

Celiko na Biofach 2025

Od 11  do 14 lutego…

12 lis, 2024

Celiko na Food Ingredients Europe 2024

Od 19  do 21 listopada…

17 lis, 2023

Celiko na Food Ingredients Europe 2023

W dniach 28 – 30…

27 paź, 2022

Celiko na ISM Middle East 2022

W dniach 8 – 10…

15 wrz, 2022

Celiko na targach SIAL Paris 2022

W dniach 15 – 19…

01 paź, 2021

Celiko na targach ANUGA 2021

W dniach 9 – 13…

01 paź, 2019

Celiko na targach Food Ingredients Europe 2019

3 – 5 grudnia 2019…

28 sty, 2019

Celiko S.A laureatem rankingu Gazele Biznesu 2018

Miło nam poinformować, że spółka…

10 paź, 2018

Liofilizaty w postaci proszku – zalety liofilizatu w praktycznej formie

Celiko rozbudowuje swoją ofertę liofilizowanych…

10 paź, 2018

Nowość w ofercie – liofilizowane cząstki pomarańczy i grapefruita

Rozszerzyliśmy naszą ofertę owoców liofilizowanych…
  • 1
  • 2
  • »
Celiko
Menu
  • O firmie
  • Produkty
  • Usługi
  • Aktualności
  • Kontakt
  • Polityka Prywatności
  • Technologie
    • Suszenie rozpyłowe
    • Granulacja ciśnieniowa
    • Liofilizacja
Kontakt
Celiko S.A.
ul. św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Polska

tel: (+48 61) 871 27 00

fax: (+48 61) 879 35 95

p.duszynski@celiko.com.pl

k.pietrek@celiko.com.pl

Unie Europejska - Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego